Opleiden met een oog voor veiligheid

Educanova BV verzorgt sinds 2006 training en advies op het gebied van Gasmetingen, betreden van besloten ruimtes en het werken met onafhankelxsxsxijke adembescherming. Ook geven wij trainingen in het veilig gebruik van Gaspakken of Chemiepakken. De meeste trainingen kunnen op locatie gegeven worden, voor enkele van onze traininxsxsxsgen moeten wij echter uitwijken naar vaste locaties.  Voor de kwalificatie Onafhankelijke Ademlucht is het verplicht om een gecertificeerde opleiding locatie te gebruiken. Deze locaties zijn gesitueerd in Rotterdam en Geleen. U kunt bij ons terecht voor de SOG opleidingen Gasmeten, Buitenwacht en Onafhankelijke ademlucht.

Naast het verzorgen van opleidingen kunt u ook bij ons terecht voor diverse toolboxen, bel ons voor meer info.

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van procedures omtrent het betreden van besloten ruimtes of het maken van een gasmeetplan dan is Educanova BV de juiste keuze. Alle adviseurs van Educanova BV zijn veiligheidskundigen die hun sporen in de industrie al ruimschoots verdiend hebben.

Neem contact met ons op

Educanova

Beekstraat 54

6001 GJ Weert


Email: info@educanova.nl

Telefoonnummer: +31 6 54 25 66 23

Cookies dragen bij aan het leveren van onze services. Door gebruik te maken van onze services, stemt u in met ons gebruik van cookies.