Over ons

EDUCANOVA BV is een bedrijf dat zich al meer dan tien jaar specialiseert in het verzorgen, ontwikkelen en geven van trainingen en cursussen. De afgelopen jaren zijn wij altijd op zoek geweest naar nieuwe lesmethodes. Wij willen graag out of the box denken. U vind dat ook terug in ons motto: EDUCANOVA, de specialist in het nieuwe leren. Wij zijn altijd op zoek naar actieve werkvormen zodat leren leuk blijft.

Wat wij niet willen zijn is een opleidingsbedrijf dat alleen oog heeft voor het behalen van het diploma. Uiteraard is het behalen van een diploma of certificaat het uiteindelijke doel. Wij vinden echter dat dit niet het enige doel moet zijn. Wij proberen zoveel mogelijk de link te leggen tussen praktijk en theorie. Hierdoor kunnen deelnemers de geleerde stof snel toepassen tijdens hun werkzaamheden. Een deel van onze docenten is dan ook nog steeds actief in de industrie. Hierdoor blijft de link met de praktijk bestaan.

Onze docenten zijn Veiligheidskundigen. EDUCANOVA is ervan overtuigd dat dit noodzakelijk is om kwalitatief goede trainingen ten aanzien van Veiligheid te kunnen geven.


Gegevens Educanova BV:

KVK: 14101734

BTW: NL819322520B01
Cookies dragen bij aan het leveren van onze services. Door gebruik te maken van onze services, stemt u in met ons gebruik van cookies.