Corona Proof Opleiden

Het zijn vreemde tijden, dachten wij een half jaar geleden nog dat klassikaal opleiden de beste optie was, zijn we er nu achter dat opleiden via MS-Teams een betere optie is. Opleiden via de computer heeft grote voordelen.

  1. Er is minder reistijd, cursisten zitten immers thuis.
  2. Doordat er minder prikkels van buitenaf zijn zien we dat de concentratie hoger blijft.
  3. Je kunt in dezelfde tijd meer lesstof behandelen, terwijl er toch ruimte is om te ontspannen.

Nadelen zijn er zeker ook. Er zullen altijd mensen zijn die moeite hebben met computers. Voor deze mensen hebben wij altijd plek in onze uitzendlocatie’s om live aanwezig te zijn en zo toch mee te kunnen doen.

Hoe gaat het in zijn werk? Grofweg zijn er 2 mogelijkheden.

  1. U volgt een training waar geen praktijk lessen bij nodig zijn zoals bijvoorbeeld  VCA.
  2. U volgt een training waar ook praktijk bij hoort.

Indien u een training volgt waar geen praktijk bij is maar wel wordt afgesloten met een examen gaan wij met u een examenmoment op 1 van onze 59 vestigingen afspreken. Er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt. Mocht u met minimaal 4 deelnemers bij ons een examen afspreken dan kunnen we een examen op en tijd naar keuze bij u op het bedrijf afspreken.

Heeft u wel een praktijk les nodig dan wordt op 5 locaties in het land deze praktijkdag georganiseerd met na afloop een examen. Ook hier geldt dat als u minimaal met 4 deelnemers bent wij ook naar een locatie naar keuze kunnen komen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.